Üdvözöljük a Zöldség-Fruct kft. weboldalán

A Zöldség-Fruct kft-t 2010 ben hozták létre élelmiszeripari szakemberek azzal a céllal, hogy a legjobb minőségben, megfelelő időben és megfelelő áron tudják kiszolgálni az élelmiszeripari üzemeket zöldség és gyümölcs alapanyagokkal.

A cég központja Magyarország keleti részén, Csengerben található, egy olyan régióban, amely nagy hagyományokkal rendelkezik a zöldség és gyümölcstermesztés területén. Telepeink jelentős zöldség és gyümölcs termelő területek szomszédságában helyezkednek el, így munkatársaink napról napra tudják követni a kultúrák fejlődését, felügyelik a betakarítást. Kollégáink biztosítják termelőink felé a termesztés technológiai szakértelmet és tanácsadást.

Cégünk megfelelő területi elhelyezkedése, a kiváló infrastrukturális adottságok, és kollégáink kiemelkedő szakértelme az, amely évek óta támogat bennünket a fejlődésben.

Magas minőségi követelményeink, és rugalmas logisztikai megoldásaink elehetővé tették azt, hogy a magyar konzervüzemeken kívül több nagy közép- és nyugat európai élelmiszeripari gyár állandó beszállítói lehetünk.

leaves icon

Termőterületeink Magyarországon, Romániában és balkáni államokban vannak

bar chart icon

Összes éves termelési kapacitásunk 15 000 tonna termény

check circle icon

Fajtaválasztékunk kiemelkedően nagy, illetve képesek vagyunk az adott szezonra ügyfeleink pontos igényeinek eleget téve a megadott fajtával felkészülni

Több évtizedes tapasztalat

A Zöldség-Fruct kft. 2010 óta az élelmiszeriparban.

Szakembereink évtizedek óta dolgoznak a zöldség és gyümölcstermesztés területén.

Szakértelem, tapasztalat, hagyományok, minőség.

world icon

Legfőbb partnereink a Közép és Kelet európai konzervgyárak és savanyító üzemek. Termőterületeink Magyarország keleti részén, Romániában, Szerbiában és Észak-Macedóniában vannak.

message icon

Hűtőházaink és szállítási kapacitásunk lehetővé teszik a termés optimális szállítását, raktározását.

gear icon

Zöldségfélék hideg tartósítása. Gyártást segítő félkész hordós termékek és/vagy tejsavas és ecetsavas tartósítású uborka, paprika káposzta és cékla termékek.

Zöldség gyümölcs termesztés, kereskedelem, feldolgozás

Uborka, meggy, paprika, alma, körte, szilva és a dió, káposztafélék, gyökérzöldségek, édesburgonya, cékla.

Szállítás, teljesítés

Gyártáshoz alkalmazkodó szállítási időpontok, pontos mennyiségek.